Şimdi Dayanışma Zamanı!

Yakın zamanda yaşadığımız yangın ve sel felaketleri sonrası Kooperatifimiz ilk aşamada, Bölge Eczacı Odaları ile iletişim içerisinde olarak, bölgelerden bildirilen acil gereksinimleri karşılamış, afet bölgelerine Bölge Eczacı Odaları vasıtası ile göndermiştir.
Yangından etkilenen bölgede şu anda yapılanma çalışmaları için ekonomik destek ”Okul, yuva yapımı , bina yapımı ve ev eşyalarının sağlanması vb. “ konusunda Türk Eczacıları Birliği  ile Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği adına, Salı ve Çarşamba günleri bölge ziyaretleri gerçekleştirilecek, izlenecek yol Bölge Eczacı Odaları ile ortak saptanıp Eczacı meslektaşlarımıza duyurulacaktır.
Selden etkilenen bölgelerimiz için de aynı şekilde, Bölge Eczacı Odaları ile hızla iletişim kurularak, bölgede oluşan acil gereksinimler karşılanmıştır.
Ayrıca Bozkurt İlçesi’ndeki Eczanelerin çalışamaması nedeniyle İstanbul Ecza Koop afet gezici eczanesi, üç adet jeneratör ve ilk aşamada gereken malzemeler de bölgeye ulaştırılmıştır.
Sel bölgesinden ulaşan güncel yardım talebine istinaden, bölgeye talep edilen çeşitli ilaç ve tıbbi malzemelerin gönderilmesi planlanmaktadır.
Bu malzemeler; katkı vermek isteyen ortaklarımızın satış temsilcilerine bildirmeleri halinde, belirledikleri katkı miktarı kadar fatura edilerek, ivedilikle afet bölgelerine ulaştırılacaktır. Benzerini çok defa ortaya koyduğumuz dayanışma tablosunu, bir kez daha ortaya koymanın zamanıdır.
Ülkemize büyük geçmiş olsun.

Tekrar bu afetleri yaşamamak dileğiyle.

İSTANBUL ECZA KOOP