İstanbul Ecza Koop Yöneticileri Deprem Bölgesinde

Bölgede yürüyen yardım çalışmalarımızı incelemek, ihtiyaçları, eksiklikleri yerinde tespit etmek amacıyla İstanbul Eczacılar Kooperatifi Yöneticileri afet bölgesindeler.

Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. M. Sait Yücel, beraberinde Genel Sekreter Ecz. Erhan Alınmaz, Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Ruşen Dündar ve Genel Müdür Levent Üzün’le birlikte Cumartesi günü Şanlıurfa üzerinden Adıyaman’a geçtiler. Adıyaman’da bulunan İstanbul Ecza Koop Gezici Eczanesi ve TEB Seyyar Eczanesindeki çalışmaları incelediler. TEB Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Ali Erdem ve Ecz. Uğur Elik ile Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Bursa, Sakarya Eczacı Odalarının Başkan ve yöneticileri ile, yurdun çeşitli illerinden gelmiş olan gönüllü eczacılarla birlikte her türlü zor koşullara rağmen yürüttükleri çalışmalara yardımcı oldular.  

Gerek İstanbul Eczacılar Kooperatifi tarafından gerekse yurdun çok çeşitli yerlerinden ulaştırılan ilaç, mama, hijyen ve tıbbi malzemeler, yine İstanbul Ecza Koop araçlarıyla bu eczanelere ulaştırılmakta, hemen akabinde de personelimiz, yönetici ve gönüllü meslektaşlarımız tarafından tasnif edilip ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmakta.

Azalan, eksik olan ürünlerle ihtiyaç listeleri sürekli güncellenerek yeni sevkiyatların bu doğrultuda gerçekleşmesi sağlanmakta.