Genç Eczacı adaylarının mezuniyet sevinci

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2019-2020, 2020-2021 ve Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2020-2021 öğretim yılında mezun olan eczacı adayları, düzenlenen törenle diplomalarını aldılar. Genç eczacı adaylarının bu mutlu günlerinde İstanbul Eczacılar Kooperatifi yöneticileri onların sevincini paylaştı.

Pandemi nedeniyle kısıtlı katılımla gerçekleşen törenlerin ilki, 28 Haziran 2021 tarihinde İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde gerçekleşti. Buradaki törene katılan İstanbul Eczacılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. M. Sait Yücel, öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. Daha sonra dereceye giren öğrencilere çeşitli armağanlar veren Yücel, yeni mezunlara başarılar diledi.

8 Temmuz 2021 tarihinde Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde gerçekleşen mezuniyet törenine katılan İstanbul Eczacılar Kooperatifi önceki dönem Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Kamuran Küçük, genç eczacı adaylarının sevincine ortak olurken, dereceye giren öğrencilere kooperatifimiz adına çeşitli armağanlar verdi.