Bölge Eczacılarımız Güneydoğu Şube’de

İstanbul Eczacılar Kooperatifi’nin Diyarbakır merkezde bulunan ve Diyarbakır’ın yanında Mardin, Batman ve Siirt illerine hizmet veren Güneydoğu Şube’sinin yeni hizmet binası bölge eczacılarına tanıtıldı.

Bölgede verilen Kooperatif hizmetlerinin hız ve kalitesinin artırılması hedefiyle yeniden konumlandırılan İstanbul Ecza Koop Güneydoğu Şube’si, 25 Ocak 2020 tarihinde yeni hizmet binasında gerçekleşen buluşmayla bölge eczacılarına tanıtıldı.İstanbul Eczacılar Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen buluşmaya, Bölge Eczacı Odalarının Başkan ve yöneticileri ve anılan illerde görev yapan çok sayıda bölge eczacısı katıldı.

Yeni hizmet binasının açılış kurdelesinin tüm katılımcılar tarafından kesilmesinin ardından kısa bir konuşma yapan, İstanbul Eczacılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. M. Sait Yücel, yeni hizmet binasının bölgede ihtiyaç duyulan kooperatif hizmetlerinin daha hızlı ve sağlıklı verilmesi amacıyla yeniden konumlandırıldığını söyledi. Başkan Yücel’in konuşmasının ardından kooperatif yöneticileri ve bölge eczacıları yeni hizmet binasını inceleyerek, şube yöneticilerinden bilgi aldılar.

İstanbul Eczacılar Kooperatifi’nin Diyarbakır’da bulunan ve yine Kayapınar ilçe sınırları içinde yeni bir adrese konumlanan Güneydoğu Şube’si; 2650 m2 kapalı 1500 m2 açık alana sahip. Hizmet verdiği merkez ve çevre illerle olan ulaşımına uygun bir bölgede konumlanan şubede, 1000 palet kapasiteli stok alanı ve sipariş hazırlama otomasyonu mevcut.İstanbul Ecza Koop Güneydoğu Şube, 50’ye yakın personel ve 20 araçla başta Diyarbakır olmak üzere Mardin, Batman ve Siirt illerine hizmet veriyor. Hizmet kapasitesi artırılan şubenin yeni hizmet binasına taşınmasıyla, kooperatif ortaklarına verilen hizmetin hız ve kalitesinin artırılması hedeflendi. Şubede ayrıca 80 kişilik bir de toplantı salonu bulunuyor.