İstanbul Ecza Koop
  • Anasayfa
  • Kurumsal
  • Ortaklık
  • Şubelerimiz
  • Hizmetlerimiz
  • Avantajlarımız
  • İletişim
  • Anasayfa
  • Kurumsal
  • Ortaklık
  • Şubelerimiz
  • Hizmetlerimiz
  • Avantajlarımız
  • İletişim

İstanbul Ecza Koop

E-Ticaret

Birlikte Geleceğe...

KOOPFEST 2016 BAŞLIYOR…

30/09/2016

KOOPFEST 2016 BAŞLIYOR…

İlaç ve eczacılık alanında güvenilir ve kaliteli hizmetin yanında yeniliklerin de öncüsü olan İstanbul Eczacılar Kooperatifi, gerçekleştirdiği kooperatif buluşmalara ‘KOOPFEST 2016/KIBRIS’ ile devam ediyor.

6-9 Ekim 2016 tarihlerinde Kıbrıs, Kaya Artemis Otel’de gerçekleşecek olanKOOPFEST 2016, İstanbul Eczacılar Kooperatifi’ nin 700’ e yakın eczacı ortağını 70’ten fazla tedarikçi firma ile özel bir ortamda bir araya getiriyor.

Kooperatif ortağı Eczacılarla tedarikçi firmaları buluşturan, satış etkinliği yanında ekonomik ve sosyal dayanışmayı güçlendiren bu büyük buluşmayla katılımcılar, Eczacılık alanındaki yeni ürünleri tanıma, ürünler hakkında bilgilenme ve bu ürünlerden daha uygun koşullarda edinme olanağına sahip olacak.

İstanbul Eczacılar Kooperatifi, İlaç Dışı Sağlık Ürünleri (Itriyat, kozmetik,dermokozmetik, besin takviyeleri, medikal ürünler, ortopedik ürünler, eczane sarf malzemeleri vb.) bölümünde bulundurduğu 10 bin çeşitten fazla ürünü,ortağı olan eczacıların kullanımına sunarak; halk sağlığı için bu alanda da doğru adresin eczaneler olduğunun bilincinden hareketle her yıl bu alanda geniş katılımlı çeşitli etkinlikler düzenliyor.

KOOPFEST 2016/KIBRIS etkinliği süresince çok sayıda eğitim programı ve çeşitli sosyal etkinlik gerçekleştirilecek.

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
Footer Logo


Copyright © 1989 - 2016. / S.S. İstanbul Eczacılar, Üretim, Temin, Dağıtım Koop.
Tüm Hakları Saklıdır. Kullanılan tüm içerik ve görsellerin kullanım hakları İSTANBUL ECZA KOOP'a aittir.


Sayfa Başına Dön