İstanbul Ecza Koop
  • Anasayfa
  • Kurumsal
  • Ortaklık
  • Şubelerimiz
  • Hizmetlerimiz
  • Avantajlarımız
  • İletişim
  • Anasayfa
  • Kurumsal
  • Ortaklık
  • Şubelerimiz
  • Hizmetlerimiz
  • Avantajlarımız
  • İletişim

İstanbul Ecza Koop

E-Ticaret

Birlikte Geleceğe...

İSKOOPFEST 2016 COŞKUSU

26/02/2016

İstanbul Eczacılar Kooperatifi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Ecza Koop Festival (İSKOOPFEST 2016), törenle başladı. Sueno Hotels Deluxe Belek Otel’de gerçekleşen Festivalin açılışında konuşan İstanbul Ecza Koop Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Rafet Şahin, İskoopfest’in kendi alanında başlı başına bir marka olduğunun altını çizerek, etkinliğin kooperatif üyesi eczacıların sosyal ve ekonomik dayanışmasının en somut ve güzel örneği olduğunu söyledi. 3 gece 4 gün sürecek İSKOOPFEST 2016 etkinliği; Türkiye genelinden 1000’e yakın kooperatif üyesi eczacıyı sektörün önde gelen 120’den fazla firması ile buluşturuyor.

 

25 Şubat 2016 Perşembe günü saat 13: 30 da düzenlenen tören, İstanbul Ecza Koop Genel Müdürü Levent Üzün’ün konuklara hitaben yaptığı“Hoş geldiniz” konuşmasının ardından, Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Rafet Şahin’in yaptığı açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında İskoopfest’in alanında başlı başına bir marka olduğunun altını çizen Şahin, “kooperatif üyesi eczacıların sosyal ve ekonomik dayanışmasının en somut ve güzel örneği, bizleri burada buluşturan bu etkinliğimizdir” dedi. Rafet Şahin, beşinci kez gerçekleştirilen İskoopfest’in her yıl daha fazla eczacı ortak ve katılımcı ile gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, Eczacıların bilinçli birlikteliğinin en güzel örneği olan İstanbul Ecza Koop’un, yürüttüğü çalışmalar ve yaptığı işlerle eczane ekonomilerine daha fazla katkı yapmayı hedefleyerek, planlı büyümesini sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

 

Başkan Şahin’in konuşmasının ardından, İstanbul Ecza Koop Yöneticileri, Eczacı Odası Başkanları, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği Yöneticileri ve davetliler hep birlikte İskoopfest 2016 açılış kurdelesini kesip, etkinlik alanını gezerek katılımcı firmalara başarı dilediler.

 

25 – 28 SUBAT 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikte, davetlilerin 3 gün boyunca katılımda bulunabileceği çok sayıda etkinlik yer alacak. ISKOOPFEST 2016 satış etkinliği kapsamında; İlk gün olan 25 Şubat Perşembe günü, Enstrümantal Fasıl ve Hülya Orhan Konseri gerçekleşirken, 26 Subat Cuma günü aksamı Sanatçı Soner Olgun Konseri ile Disco’da, Grup LebowskiRock Konseri, 27 Şubat Cumartesi ise Gala Gecesinde, Sanatçı Funda Arar sahne alarak bu büyük buluşmaya farklı bir renk katacak.26

0
Facebook Twitter Google + Pinterest
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
Footer Logo


Copyright © 1989 - 2016. / S.S. İstanbul Eczacılar, Üretim, Temin, Dağıtım Koop.
Tüm Hakları Saklıdır. Kullanılan tüm içerik ve görsellerin kullanım hakları İSTANBUL ECZA KOOP'a aittir.


Sayfa Başına Dön