GÜNEYDOĞU ŞUBEHİZMETTE
İstanbul Ecza Koop Güneydoğu Şube, 23 Şubat 2013 tarihinden itibaren hizmet vermeye başladı. Kooperatifimizin Malatya, Elazığ, Diyarbakırve Mardin illerinde bulunan eczacı ortaklarına hizmet verecek olan yeni şubeGüneydoğu, Diyarbakır ‘ın Kayapınar ilçesi sınırları içinde Peyas Mahallesindebulunuyor.
Toplam 3 katta yaklaşık 1500 m2 kapalı alana sahip GüneydoğuŞube; ilk etapta 8 araç ve 30’un üzerinde personeli ile şehir içinde 4, şehirdışında ise 2 servis düzeni ile hizmet veriyor.
Toplam 300 eczaneye hizmet vermesi planlanan ve RFterminallerle donatılan yeni Şube, soğuk hava deposu vb modern depo ve dağıtımolanaklarına sahip.
23 Şubat 2013 Cumartesi günü Diyarbakır’da hizmet vermeyebaşlayan Güneydoğu Şube, önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir toplantı ile kooperatifortaklarına ve bölge eczacılarına tanıtılacak.
İSTANBUL ECZAKOOPGÜNEYDOĞU ŞUBE
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Tel (412) 252 1100 Faks: (412) 252 10 99